Onderhoud

Goed onderhoud van uw schilderwerk geeft uw bestaande woning, winkel of kantoor meer uitstraling en verlengt de levensduur aanzienlijk.
VK Schilderwerken staat voor kwalitatief hoogwaardig en effici
ënt schilderwerk van wanden, vloeren, plafonds, gevels, kozijnen, deuren en ramen.
Achterstallig onderhoud kan vervelende gevolgen hebben. Onderhoud is tevens ook het behoud. Wees er daarom op tijd bij om onnodige kosten te voorkomen. Dankzij de duurzame materialen van de schilder kunt u vele jaren genieten van het resultaat.

Wij verzorgen graag de buitenzijde van uw woning. Wij raden u aan om de liggende delen na 2 jaar opnieuw te laten schilderen. Het weer heeft namelijk meer invloed op deze delen. Voor het gehele schilderwerk geldt dat u het beste resultaat behoudt als het schilderwerk 4 of 5 jaar na het oorspronkelijke werk opnieuw wordt geschilderd. Zorg ervoor dat de buitenzijde van uw woning of pand goed wordt beschermd.

VK Schilderwerken, schilder, van kwawegen schilder, van kwawegen, jeroen van kwawegen, veenendaal, schilder veenenaal, nieuwbouw, onderhoud, schilderwerk, plafond, wand, werkzaamheden, schilderwerk
VK Schilderwerken, schilder, van kwawegen schilder, van kwawegen, jeroen van kwawegen, veenendaal, schilder veenenaal, nieuwbouw, onderhoud, schilderwerk, plafond, wand, onderhoud

VK Schilderwerken
Veenendaal

T 06 45 48 87 13
E vkschilderwerken@live.nl
I www.vk-schilderwerken.nl

All rights reserved © VK Schilderwerken